onsdag 25 januari 2012

Det där med sömn

Lilltjejen har krånglat med sömnen sedan ett par månader. Hon vaknar titt som tätt under kvällen, så det vi gör på vår "lediga" tid är att springa upp och ner för trappen. Vissa kvällar vaknar hon och somnar inte om förrän vi ska lägga oss. Nätterna sover hon däremot utan ett pip. Men då ligger ju mamma och pappa nära. Kan det vara en separationsfas hon går igenom? Jag vet inte alls.

Nu ligger hon iallafall i vår stora säng och sover. Jag tänkte prova att låta henne ligga där en timme innan jag bär över henne till hennes säng. Och jag ska passa på att äta mina chips/ostbågar som jag köpte för två dagar sedan men inte fått nåt tillfälle att äta. He he! På teven är det självklart "Sveriges Mästerkock"


3 kommentarer:

 1. Men tack vad snällt :)

  Det där med "trapp-spring" kan inte vara roligt. Jobbigt också att inte veta varför lilltjejen inte kommer till ro. Men skönt att hon sover hela natten!
  Hoppas du får en lugn kväll ikväll!

  SvaraRadera
 2. Det är en liten pojke som ligger i min mage :) så jag kan tyvärr inte sno ditt namn :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Nils, men min sambo vill att det ska vara ett internationellt namn eftersom vi flyttar till usa i höst så vi har pratat om Henry, James och William.. Tycker att det är så svårt! Hoppas att man ser direkt på honom när han kommer ut vem han är :) Ni då?

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!