tisdag 14 augusti 2012

Att släppa kontrollen

Imorse lämnades lilltjejen på förskolan och jag och lillebror tog en promenad och nu är vi hemma och fixar lite hemma så vi är redo att leka när Oline kommer hem. Vad konstigt det kändes att bara gå dit och lämna henne. Att vi som föräldrar ska släppa kontrollen för några timmar. Kontrollen vi haft de senaste tjugo månaderna. Någon annan matar, söver och tröstar. Lite kuslig känsla. Lämna över sitt barn till någon annan.

Nu är magen lite hungrig på lunch. Njut av denna sommarvarma tisdag mina vänner!Bildkälla6 kommentarer:

 1. Svar; ja, absolut var det mysigt :)

  Jag förstår att det kändes konstigt att lämna bort henne så, men det är ändå det normala, och det borde vara skönt både för er och henne :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut! Och det blir en helt annan tjej också :-) mer vuxen på nåt sätt.

   Radera
 2. Ja huvaligen, jag minns hur jag kände när jag skolade in henne.. Man känner ju inte dem alls som tar hand om henne liksom? Hemskt märklig känsla. Men oj vad glad jag är att jag inte lämnar på morgonen, för ett par gånger grät vår dotter så grymt mkt.. o hon blir mkt mer känslosam när detär jag som lämnar enstaka gånger. Så sambon lämnar, å jag hämtar.. Han har inga problem med att lämna, tack å lov. Å så möter jag en överlycklig tjeja på eftermiddagen! Det kommer du också göra!! :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag sprutade glädjetårarna när jag kom för att hämta! Åh kärlek!

   Radera
 3. Det verkar ju som att lilltjejen trivs iaf, skönt det iaf! :) Ed går sin tredje dag med inskolning nu, men han tycker inte det är ngn höjdare :/ men det kommer ju gå bättre med tiden!

  Å vad söta dina små snusande älsklingar var i vagnen igår när vi möttes, ojojoj ^^ kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!