lördag 1 september 2012

Att inte räcka till

Å.. Regnet fortsätter att falla ner. Det är mysigt på så sätt att vi slipper det dåliga samvetet när vi blir inne hela dagen. Men tråkigt just för att det inte är lika roligt att gå ut.

Som mamma till två är det ibland svårt att få tiden att räcka och jag känner mig ofta otillräcklig.. Imorse var Ludwig nöjd bara om han låg i min famn och Oline gnällde och ville vara med mamma hon med. Blöjor ska bytas och frukost ska lagas. Det är tårar, gnäll och mitt hjärta var i två delar.Vem behöver mig mest? Så svårt ibland.

Hur känner ni som har fler barn i ungefär samma ålder?

2 kommentarer:

  1. Ja man är galet kluven emellanåt, usch ja :( Lillan rättar sig väldigt mkt, men hon trotsar och gör knasiga saker istället när hon inte tycker vi ser henne - vilket gör det hela ääääääännu jobbigare :( Å vår son är ju ledsen väldigt ofta och intensivt, så det kräver högar av tålamod - som ingen ag oss har.. men vi kämpar på och gör så gott vi kan ändå..

    SvaraRadera
  2. Min med!! Och linnet med fjäril, snyggt som det är och perfekt under kofta, hihi :D Använder faktiskt vissa mammaöverdelar ännu som jag köpte med Lova, linne + såna tunna basictröjor med extra plats i magen, såå skönt för såna som mig som fortfarande har lite put kvar, hihi :D

    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!