söndag 7 oktober 2012

Amning

Som jag skrivit tidigare, har prins Ludwig gått upp väldigt lite i vikt. Och jag har haft väldigt svårt att inte jämföra med hans syster som gick upp nästan 500 gram i veckan.

Jag har gjort allt för att ge så lite ersättning som möjligt. Pumpat, amma hela tiden och druckit massor av vatten och te. I fredags var vi på viktkontroll och han hade från att ha gått upp runt 100 gram i veckan gått upp 400 gram på två veckor. Vilken lättnad! ❤
9 kommentarer:

 1. hahaha... du, 500gram i veckan är INTE vanligt kan jag säga!! Min dotter blev en riiiiktig michelin väldigt snabbt, och lillen är nu helt annorlunda men går stadigt upp i vikt och växer på längden. Han ärmkt mindre än lillan var som bebis, men det GÖR iget.. huvudsaken han går upp i vikt.. blir en ny erfarenhet att inte ha en gigabebis ;) haha.. Tror du har lite samma erfarenhet mao :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är inte vanligt! Haha men hon var också en riktig knubbis!! Såå ovant att ha en spinkis nu :)

   Radera
 2. Vad underbart!! Vilken lättnad! KRAM på dig vännen

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt vännen ! :) lilla prinsen, han är så fin !

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att han gått upp i vikt!

  SvaraRadera
 5. Ja man måste ha lite utav båda sakerna :)

  Söt kille du har!

  SvaraRadera
 6. Så skönt! Alla kan ju inte vara tjockisar ;-) Går du till BVC varje vecka, eller väger hemma? Bara nyfiken... ;-) Här i USA går vi bara till doktorn varannan månad (2 v, 1 mån, 2 mån, 4 mån, 6 mån osv). Vaccinerna får de samtidigt. Tycker det är lite sällan, verkar vara oftare i Sverige...eller bara om man behöver kanske?

  SvaraRadera
 7. Marknadsundersökning - Bröllopsfotografering11 oktober 2012 14:28

  Söt!

  PS. Delta gärna i denna undersökning: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE9UaGg0eE9iMEtnd0hiVjU5RU15Z0E6MQ

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!