torsdag 22 november 2012

Julpynt

Advent närmar sig och jag brukar alltid pynta dagen innan. Men i år.. Jag är så sugen att börja redan imorgon. Oline fyller två år den första december, första advent är den andra. Skulle vara skönt att "ha det gjort". Men kan inte låta bli att känna att det är för tidigt. Pepparkakor har vi dock redan bakat en gång.

Hur gör ni? När pyntar ni?

8 kommentarer:

 1. här har typ alla utom jag pyntat. Jag håller på det liksom av envishet nu haha tänker vänta till 1 december bara för att jag ska! :) men det kliar lite i pyntnerven hehe

  SvaraRadera
 2. Vi brukar pynta fredag eller lördag morgon före första advent. Jag älskar verkligen att ha stjärnorna uppe så jag får hålla mig ifrån att börja pynta redan i mitten av november :) i år blir det lite annorlunda för vi flyttar på söndag så jag hoppas vi hinner komma i ordning till helgen. Mysigt det ser ut med pepparkaksbak. kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysigt med flytt ändå! Hoppa ni hinner komma i ordning :-) Kram!

   Radera
 3. God förmiddag..Ja tiden går så snabbt med mina små..Men rolig tid är det allt...Så gott med hembakade pepparkakor :) Väntar någon vecka till med jul bakningen med barnen..rkam

  SvaraRadera
 4. Vilka söta pepparkakor! Brukar pynta lite till första advent..sedan lite eftersom i december.. Inte allt på en gång. :-)

  SvaraRadera
 5. Brukar också första advents-pynta. Blir nog någon lämplig dag nu veckan innan första advent skulle jag tro. Typ torsdag eller fredag... Så mysigt :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad gott. Vi har med pyntat idag. Man kan ju inte vänta längre :D

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!