tisdag 9 april 2013

Blöjfri

Idag är vi inne på fjärde dagen utan blöjor för Oline! Igår var hon utan på dagis också. Hon är så duktig och mitt hjärta exploderar av stolthet. Min fina tjej! På nätterna har hon fortfarande blöja, och vi får se hur länge hon har det. Det dröjer nog en stund till. Det måste vara så skönt att slippa blöjan och röra sig fritt utan den.

Idag är ledig dag för tre av fyra i familjen. Jag ska plugga! KRAM

8 kommentarer:

 1. Vilken trevlig och fin blogg du har! :)

  Vad duktig Oline är med blöjorna. Vi måste snart börja öva här hemma, min dotter fyller två i sommar och det känns som ett det blir lagom att försöka få henne torr då. När man ändå inte har så mycket kläder på sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :-)

   Ja det tror jag är en bra ålder och en perfekt årstid att börja. Kram!

   Radera
 2. God middag..Vilken duktig liten tös..Liten börjar bli stor..Söt bild på henne.Ja det är så skönt att det går så bra som det för med inskolningen...Ha en fin vår tisdag.kram kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att det går så bra med blöjorna (eller utan rättare sagt..). Vår stora tjej blev blöjfri i somras, men har fortfarande blöja på natten.. När man märker att blöjan är torr om morgonen är det väl läge att plocka bort den. Hon dricker fortfarande välling om kvällen, så blöjan är inte torr om morgonen..

  SvaraRadera
 4. Men så duktig lilla tjejen är. Ellas blöja tog vi av på natten efter 1 vecka blöjfri på dagarna... inte en olycka har vi haft men jag vet att måpnag barn har blöja på natten upp till de är 4-5 år.. så sjukt oliak ju.

  Hoppas ni har haft en bra dag
  kram

  SvaraRadera
 5. Men vad duktigt av Oline!! Heja på! :) <3

  SvaraRadera
 6. Va duktig hon är, Heja Heja Heja <3
  och så jäkla söt, man smälter ju helt!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!