torsdag 16 maj 2013

Elva månader

Idag är det elva månader sedan vår lille prins kom till världen. Lite smalare än storasyster, men hela två centimeter längre. Fortfarande en smal pojke, men stark och lång!


Dessa hittar du här! Tänk att det efterlängtade kalaset bara är en månad bort. Nu kan jag ju verkligen börja med planeringen. Förut har det känts lite väl att börja så tidigt, men nu är det bara några veckor kvar. Hi hi, jag tycker det är så kul. Baka, planera, dekorera, ja till och med städa, inför kalas. Blått, rött och vitt kan nog bli temat. Eller bara babyblått? Ja, många frågor, ännu utan svar. Dags att börja planeringen!

KRAM och ha en fin torsdag!


5 kommentarer:

 1. Vad kul med kalasplanering!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med kalasplanering! Här hemma håller vi på med dopet för fullt

  SvaraRadera
 3. Sååå mysigt! Ska ni bjuda massa folk? Vi har aldrig haft barnkalas än faktiskt, där vi bor är allt så överpretentiöst, de ska typ överträffa varandra så därför blir jag sån tvärtemot och håller det bara inom familjen.. Vi får se om det spricker i år, för nu har hon ju så mkt kompisar på dagis å så..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Haha, lite som Solsidan? Då förstår jag dig. Vi kommer nog att ha två kalas. Ett för vänner och ett för familj :)

   Radera
 4. Vad härligt med kalas på G, Norton var 10månader i tisdags så jag småfunderar också pådukning, bakning, tema M.m.
  Jag kanske får lite idéer från dig om di lägger ut resultatet :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!