tisdag 15 maj 2012

Vem där?

Idag är en sån dag där jag kollar i spegeln, skriker till, och känner inte igen tjejen på andra sidan. Ser så trött och gammal ut! Jag är trött så det väl inte så konstigt. Har sovit oroligt inatt. Drömt konstiga drömmar och vaknat då och då i hopp om att det vore morgon.

Vår pappa är på jobbet så jag och lilltjejen myser på här hemma. Hon leker i sitt lekrum och jag plockar lite innan det är dags för lunch och vila.

Kram till er!

6 kommentarer:

 1. Svar; haha, ingen aning faktiskt :P

  Ni är så fina :)

  SvaraRadera
 2. men du ser ju super söt ut på bilden! det va va jag tänkte på innan jag läste, att du såg så pigg och fräsh ut!
  Om amning, Jag ville också amma hela första året. men nu känns det mest jobbigt. jag skulle inte vilja sluta helt. men eftersom alice typ helt har slutat att äta gröt och allt som kommer på en sked vet jag inte om det är fär att hon är mätt från att ha ammat eller va som är på g? idag till frukorst åt hon två tuggor gröt och två SMÅ bitar banan. hon tyckte mycket om att äta förut. nåväl. haha jag ska inte klaga här i din fina blogg. KRAM! ses snart!

  SvaraRadera
 3. Du är så fin! Hoppas du får vila upp dig lite idag.

  Ja gud vad skönt det är med nytt utseende! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Du ser inte sliten ut på bilden iallafall :) Skönt och mysigt att få vara hemma med dottern i väntan på den nya lillen, kan jag tro?

  SvaraRadera
 5. sötnosar på bilden :)

  SvaraRadera
 6. Du är ju precis lika vacker som alltid :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!