torsdag 25 oktober 2012

Sjukhus och mellis

När vi kom hem från sjukhusbesök idag (angående Ludwigs vikt, men det tar vi senare) så landade vi i soffan en sväng med mellis. Oline fullkomligt älskar satsumas. Ögonen vilade på hennes nya film som kom på posten idag. Pippi Långstrump flyttar in i Villavillerkulla.
 
 
'
 
Middagen är ju en sån sak som alltid kommer och knackar på axeln. För middag måste vi ha. Men vissa dagar är inspirationen på noll.
 
Vad ska ni äta idag?

8 kommentarer:

  1. Sambon kommer strax hem och steker pannkaka - Emma fick bestämma!
    hoppas att det gick bra på sjukhuset

    SvaraRadera
  2. Pippi är ju för bra :)

    Hoppas sjukhusbesöket gick bra för er!

    Och ja, detta med vad man ska äta är en återkommande fråga här med... Så svårt!! Vi har faktiskt beställt en sån matkasse... får första leveransen på söndag. Ska bli spännande (och skönt att slippa tänka, haha)!

    SvaraRadera
  3. Lasange gjorde jag med raketfart när alice sov. massa ost i såsen och på toppen! men jag har samma problem typ varje dag jag med...har noll mat insperation. kan man inte bara äta fikabröd till midda?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hi hi! Det var en mycket bra idé vännen. Den ska jag framföra här hemma ;-)

      Radera
  4. Vi åt pasta med tomatsås & kryddig kyckling :)
    Snabbaste rätten jag vet ungefär. Försöker alltid planera någorlunda så jag slipper stå där & skrapa mig i huvudet när jag är eftermiddagstrött & blodsockret är i bott. Då låter popcorn som middag perfekt. Eller hämtpizza ;)
    KRAM & hoppas allt är bra med Luddisen!

    SvaraRadera
  5. Hoppas Ludden mår bra! Är också ständigt orolig över min Luddes vikt. Trycker i honom flaska med ersättning och olja efter varje amning.
    Vi lagade fisksoppa med saffran idag. Mmm!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!