lördag 9 februari 2013

Noll energi

Här har det inte varit mycket aktivitet.. Vi är fortfarande sjuka. Kan ni tro det? Jag börjar bli väldigt slut i både kropp och knopp av att ha feber och ont i hela kroppen samtidigt som jag tar hand om två sjuka barn. Vi blir inte friska, vad vi än gör. Så fort jag går förbi min hörna där jag sitter och pluggar får jag lite ångest, just för att jag vet hur mycket mer jag skulle få gjort om jag bara hade lite mer energi. Oline fick hämtas i onsdags från förskolan. Hon hade feber, igen, och den steg till 41 grader på kvällen.  Ludwig har svårt att andas (det har han ju redan när han inte är sjuk!!) och är täppt, jag har 38-39 grader hela nätterna och morgnarna och allt känns just nu bara S.Å jobbigt. Jag kommer knappt ihåg hur det är att vara frisk. 

Be en liten friskhetsbön för oss är ni gulliga! 


KRAM

8 kommentarer:

 1. Men kära ni! Nu får det ju vara nog! Usch. Tänker på er & skickar massa kryapå-tankar! KRAM <3

  SvaraRadera
 2. Hihi ja farligt roligt med barnkläder :D Tänker som er, en skaljacka till barnehage och grå dagar och en sån här lite finare - det blir perfekt :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. hoppas att ni blir bättre snart !! jag hade fem barn av 17 på jobbet i fredags, alla är verkligen sjuka nu :( kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det var inte många! :/ hoppas att denna sjukdomshistoria blir ett minne blott för alla snart :-) Kram! <3

   Radera
 4. Usch för att vara sjuk så länge, hoppas att ni blir bra snart! Jag har varit sjuk i en vecka nu och börjar snart klättra på väggarna!

  SvaraRadera
 5. Ush och fy, krya på er ❤

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!