tisdag 5 juni 2012

39,3

Febern håller i sig på vår dam här hemma! Hon har sovit två gånger idag och ätit rätt okej, så vi låter febern vara och ger ingen alvedon. Jag är inte nåt stort fan av att ge de små (och inte oss vuxna heller, för den delen) alvedon eller liknande ifall kroppen kan ta hand om det själv. Självklart låter jag inte henne ligga i över 40 graders feber utan ger då henne nåt att ta ner febern med.

Hur ser ni på att ge de små alvedon, ipren och så vidare?

5 kommentarer:

 1. Jag kör på samma linje som dig - verkar dom inte alltför påverkade och febern inte är skyhög så låter vi också bli alvedon eller liknande. Tar knappt tabletter själv, så vill inte stoppa i Emma sånt heller om det inte absolut behövs!

  Hoppas hon kryar på sig snart!

  SvaraRadera
 2. Så länge de inte är alltför allmänpåverkade och så, så är det ju mycket bättre att inte ge nåt. Det märker man ju av :) Så det gör ni nog rätt i!

  SvaraRadera
 3. God kväll snäckan..Hoppas att det blir bättre med din goding under kvällens gång..Inget skoj att se de små vara dåliga med hög feber..Ha en mysig kväll,,kram

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig ang. alvedon. Gillar det inte direkt heller. Men brukar faktiskt ge Tino alvedon till natten om han har mer än 39,5.

  Okej, ja. I vissa fall känns det bäst. men till vissa vill man bara tala om det för ;) vissa vet om det men andra komemr också få veta det efter ul.
  Har ni haft en bra helg?
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Så länge inte mina barn mår riktigt dåligt så försöker vi hålla oss ifrån det.
  Hoppas hon blir bättre snart.

  Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!