tisdag 26 juni 2012

Ta vara på tiden

Ludwig fyller redan tio dagar idag! Dagarna går snabbt förbi, även om de vissa stunder känns tunga och sega. Vi försöker att njuta och ta vara på varenda sekund men ibland känns det som att tiden hinner före. Jag var nära gråten idag när Oline skulle läggas för natten. Tänk att hon snart är 20 månader. Snart två år. Vart tog hennes bebis-tid vägen? Jag har lovat mig själv att ta vara på Ludwigs tid som bebis på ett annat sätt än vad jag gjorde med Olines. Med första barnet är allt så spännande och varenda framsteg vill man ska komma så fort som möjligt. Med andra barnet vill man gärna dröja kvar vid varenda ögonblick. Känner ni igen det där? Ni som har fler barn?

Hi hi, det är inte lätt att få en bild på barnen där de är helt stilla.

3 kommentarer:

 1. Åh ser att er lillebror också har kommit, grattis!

  SvaraRadera
 2. Härligt med syskonfoton! Hon är fortfarande liten, tjejen. Det är bara att plötsligt har du en bebis å jämföra med ;) hihi Går hon på dagis?

  SvaraRadera
 3. ÅÅåh, jag känner så igen de!!
  Inte konstigt att Ebba började ta sina första steg när hon var 8månader, och gick riktigt när hon var 10månader. Man ville ju att allt skulle gå så fort.
  Men med lillebror ville vi att han skulle få vara bebis lääänge. Dock går de, tyvärr ännu fortare med andra barnet. Fasen Nils fyller 1år i den 19juli, snart är han inte heller nån bebis längre :(
  Får vi skaffa en till ;) haha nerå, skämtåsido. Men de går otroligt fort.

  Jag brukar få dåligt samvete när barnen somnar tidigare än vad dom brukar, jag vet inte varför? Men jag tror att de är just för att man vill umgås så mycket som möjligt med dom, å ta vara på den tiden man har med dom. Börjar nästan gråta när dom gått å lagt sig. Även fast man behöver andas ut ibland. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!