måndag 10 oktober 2011

Gå med i tamponsforfree.se ni med!

Oline sover äntligen sin förmiddagsvila. Hon var inte alls så sugen på den idag! Jag fick precis hem månadens tamponger från "tamponsforfree.se". Jag har fått en gång förut men den här gången kände jag att jag måste skriva om det. Denna gång fick man nämligen ett erbjudande om att teckna en väldigt bra försäkring. "Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring". Ju tidigare man tecknar den desto billigare blir det. 49:- i månaden kostar det om du är mellan 19-29 år (det höjs inte ju äldre du blir). Skulle du drabbas av cancer i bröstet eller underlivet får du 100 000 i en direktsumma sen 5000/månaden i ett helt år. Pengar du kan använda hur du vill. Resa, ta ledigt från jobbet eller vara med nära och kära medan du kämpar mot sjukdomen.

3 kommentarer:

 1. Hur fungerar sidan, står att man ska fylla i några frågor varje månad. vad är det för slags frågor? och fungerar det bra och är värt att registrera sig på! :) perfekt att det är gratis för det är ju så tråkigt att lägga massa pengar på sådant! :)

  SvaraRadera
 2. Hej Zarah!
  Vad roligt att du har bloggat om Tampons for free! detta uppskattar vi oerhört mycket och skulle som tack för det vilja inkludera dig i kommande VIP-utskick! Maila oss gärna din adress till:kontakt@tamponsforfree.se

  Sara - det är max 10 frågor varje månad som handlar om kampanjen och vad du tyckte om reklam/erbjudandena du emottog från våra samarbetspartners. Tar bara några få minuter att besvara! Välkommen till Tampons for free!

  MVH
  Sophia & Diana
  Tampons for free

  SvaraRadera

Lämna gärna en åsikt, en fråga eller en fin kommentar!